Entreprenad och entreprenörer i Trekanten

Entreprenad i Trekanten

I staden Trekanten finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Trekanten som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Trekanten.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Trekanten som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Trekanten - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Trekanten nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Trekanten

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Trekanten vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

MGM Entreprenad AB
Pappenhagens v. 21
388 40 TREKANTEN


Jonas N Gräv & Entreprenad AB
Ö. Brogårdsg. 5
388 40 TREKANTEN


Nygrantorps Entreprenad AB
Nygrantorp 140
388 98 Trekanten


Kalmarschakt AB
Nygrantorp 102
388 98 Trekanten


Brogårdens Gräv o. Schakt AB
St. Brogården 101
388 98 Trekanten


Lallas Schakt & Smide AB
Källstorp 425
388 98 Trekanten


B J Gräv
Harby 501
388 98 Trekanten


Information om staden Trekanten

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Areal: 194,07 hektar
Antal invånare: 1422, år 2010

Priser för entreprenad i Trekanten

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Trekanten varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Trekanten och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Trekanten.

Här hittar du mer information om staden Trekanten.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Trekanten som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.