Entreprenad och entreprenörer i Söderåkra

Entreprenad i Söderåkra

I staden Söderåkra finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Söderåkra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Söderåkra.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Söderåkra som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Söderåkra - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Söderåkra nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Söderåkra

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Söderåkra vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

SEoS , Söderåkra Entreprenad o Städ
Övraby 116
385 97 SÖDERÅKRA


Schakt- o. Transport
Tjäderv. 7
385 51 SÖDERÅKRA


Information om staden Söderåkra

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Areal: 135,17 hektar
Antal invånare: 912, år 2010

Priser för entreprenad i Söderåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Söderåkra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Söderåkra och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Söderåkra.

Här hittar du mer information om staden Söderåkra.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Söderåkra som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.