Entreprenad och entreprenörer i Överum

Entreprenad i Överum

I staden Överum finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Överum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Överum.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Överum som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Överum - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Överum nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Överum

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Överum vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Tjust Entreprenadtjänst AB
Fridhemsv. 1
590 96 ÖVERUM


Hc Skog Och Entreprenad
Möckelhult Vibo
590 96 ÖVERUM


Information om staden Överum

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Areal: 191,88 hektar
Antal invånare: 1203, år 2010

Priser för entreprenad i Överum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Överum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Överum och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Överum.

Här hittar du mer information om staden Överum.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Överum som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.