Entreprenad och entreprenörer i Oskarshamn

Entreprenad i Oskarshamn

I staden Oskarshamn finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Oskarshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Oskarshamn.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Oskarshamn som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Oskarshamn - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Oskarshamn nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Oskarshamn

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Oskarshamn vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Lövshult Svets & Smide
Lövshult Sandsholm
572 93 OSKARSHAMN


Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB
Stensbergsv. 17
572 36 Oskarshamn


Grävfirman Mikael Holmberg AB
Rönnåsavägen
572 58 Oskarshamn


Granström Entreprenad AB
Garvareg. 5 A
572 30 Oskarshamn


Ds Restaurang och Entreprenad AB
Granåsav. 11
572 58 Oskarshamn


Ubbes Åkeri och Entreprenad I Oskarshamn AB
Bang. 3 C
572 35 OSKARSHAMN


K A P Entreprenad AB
Länsmansg. 4
572 32 Oskarshamn


Smh Entreprenad, AB
070 - 533 50 69EAB Sydostentreprenad AB
Kolmilev. 3
572 36 Oskarshamn


Kungsgatan Entreprenad & Handel AB
Lövshult 13
572 93 OSKARSHAMN


Me-Eli Entreprenad AB
G. Västerviksv. 2
572 92 Oskarshamn


Så Entreprenad I Oskarshamn AB
Tre Hällars v. 1
572 62 OSKARSHAMN


Information om staden Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Areal: 1 310,01 hektar
Antal invånare: 17258, år 2010

Priser för entreprenad i Oskarshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Oskarshamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Oskarshamn och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Oskarshamn.

Här hittar du mer information om staden Oskarshamn.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Oskarshamn som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.