Entreprenad och entreprenörer i Långasjö

Entreprenad i Långasjö

I staden Långasjö finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Långasjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Långasjö.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Långasjö som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Långasjö - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Långasjö nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Långasjö

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Långasjö vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Jan F:s Hydraulgrävning AB
Bredalycke
361 95 Långasjö


Strands Maskiner, Daniel
Brännamåla
361 95 Långasjö


Information om staden Långasjö

Långasjö är en tätort i Emmaboda kommun och kyrkby i Långasjö socken i Kalmar län. Långasjö ligger i utvandrarbygden. Några kilometer bort ligger Vilhelm Mobergs födelsebygd. Kyrkan ligger belägen vid Långasjösjön. I kyrkan finns en altartavla som är målad av Elisabeth Bergstrand-Poulsen.

Areal: 75,00 hektar
Antal invånare: 348, år 2010

Priser för entreprenad i Långasjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Långasjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Långasjö och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Långasjö.

Här hittar du mer information om staden Långasjö.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Långasjö som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.