Entreprenad och entreprenörer i Figeholm

Entreprenad i Figeholm

I staden Figeholm finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Figeholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Figeholm.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Figeholm som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Figeholm - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Figeholm nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Figeholm

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Figeholm vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Hultgrens Maskin Entreprenad
Åby 4
572 95 FIGEHOLM


Dick Roback Lantbruk Och Entreprenad AB
Grönhult
572 95 FIGEHOLM


Gl Entreprenad Misterhult AB
Misterhultsv. 10
572 95 FIGEHOLM


Information om staden Figeholm

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Areal: 85,36 hektar
Antal invånare: 734, år 2010

Priser för entreprenad i Figeholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Figeholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Figeholm och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Figeholm.

Här hittar du mer information om staden Figeholm.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Figeholm som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.