Entreprenad och entreprenörer i Färjestaden

Entreprenad i Färjestaden

I staden Färjestaden finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Färjestaden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Färjestaden.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Färjestaden som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Färjestaden - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Färjestaden nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Färjestaden

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Färjestaden vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Runstens Bygg Öland AB
Björkerumsv. 21
386 94 FÄRJESTADEN


SH Isolering AB
Strandv. 6
386 31 Färjestaden


Last & Transport HB, T. Nilsson
Resedag. 3
386 32 FÄRJESTADEN


Wahlbergs Åkeri AB, Berth
Björkelidsv. 27
386 95 Färjestaden


Information om staden Färjestaden

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Areal: 463,98 hektar
Antal invånare: 5018, år 2010

Priser för entreprenad i Färjestaden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Färjestaden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Färjestaden och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Färjestaden.

Här hittar du mer information om staden Färjestaden.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Färjestaden som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.