Entreprenad och entreprenörer i Borgholm

Entreprenad i Borgholm

I staden Borgholm finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Borgholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Borgholm.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Borgholm som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Borgholm - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Borgholm nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Borgholm

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Borgholm vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Freddies Skog och Entreprenad
Marielundsv. 10
387 91 Borgholm


Peter Karlström Bygg & entreprenad
N. Gärdslösa 71
387 93 Borgholm


Bursells Entreprenad
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Allt i 1 Trädgårdstjänst
N. Gärdslösa 71
387 93 Borgholm


Capéa Entreprenad AB
Per Lindströms v. 10
387 35 Borgholm


Pajo Entreprenad, AB
Skeppareg. 6
387 34 BORGHOLM


M. Bergqvist Entreprenad AB
Torsg. 41
387 34 BORGHOLM


Information om staden Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Areal: 255,76 hektar
Antal invånare: 3071, år 2010

Priser för entreprenad i Borgholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Borgholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Borgholm och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Borgholm.

Här hittar du mer information om staden Borgholm.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Borgholm som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.