Entreprenad och entreprenörer i Strömsund

Entreprenad i Strömsund

I staden Strömsund finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Strömsund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Strömsund.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Strömsund som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Strömsund - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Strömsund nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Strömsund

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Strömsund vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

engcon
Transportg. 5
833 36 Strömsund


Rogers Gräv KB
Alstigen 5
833 34 Strömsund


Maskin & Motor i Risselås AB
Industricentrag. 10
833 36 Strömsund


Bönas Entreprenad
Rudsjö 125
833 93 STRÖMSUND


Anders & Ann-Louise Sundqvist Entreprenad AB
Estersbergsg. 8
833 33 STRÖMSUND


Froms Entreprenad
Risselåsv. 116
833 93 STRÖMSUND


Jord & Skog Entreprenad Vattudalen
Vallg. 37
833 32 Strömsund


Nyström Entreprenad AB
0670 - 100 10Norléns Yxskaftkälen AB
Yxskaftkälen 555
833 92 Strömsund


Information om staden Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Areal: 362,66 hektar
Antal invånare: 3589, år 2010

Priser för entreprenad i Strömsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Strömsund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Strömsund och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Strömsund.

Här hittar du mer information om staden Strömsund.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Strömsund som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.