Entreprenad och entreprenörer i Oviken

Entreprenad i Oviken

I staden Oviken finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Oviken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Oviken.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Oviken som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Oviken - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Oviken nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Oviken

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Oviken vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Grus Ove AB
Borgvik 811
830 24 OVIKEN


Kämpedal Entreprenad AB
Gräftåv. 5 A
830 24 OVIKEN


Ovikens Entreprenad och Försäljning
Sölvbacken 631
830 24 OVIKEN


Information om staden Oviken

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Areal: 37 hektar
Antal invånare: 143, år 2010

Priser för entreprenad i Oviken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Oviken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Oviken och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Oviken.

Här hittar du mer information om staden Oviken.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Oviken som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.