Entreprenad och entreprenörer i Östersund

Entreprenad i Östersund

I staden Östersund finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Östersund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Östersund.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Östersund som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Östersund - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Östersund nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Östersund

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Östersund vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Schaktförmedlingen
Hagv. 23
831 48 ÖSTERSUND


Toréns
N. Åsv. 93
831 52 östersund


Engelins Entreprenad AB
Vallv. 8
831 48 ÖSTERSUND


Ope Traktortjänst AB
Ope 199
831 92 östersund


CCAB maskin
Nedre Frejag. 11
831 37 ÖSTERSUND


Lars Evert Nilsson AB
Timotejv. 21
831 75 ÖSTERSUND


Elpalko AB
Inspektörsv. 2
831 48 ÖSTERSUND


Maskinring Z (MRZ)
Hagv. 10 A
831 48 ÖSTERSUND


Östersunds Glasmästeri AB
Odenskogsv. 36
831 48 ÖSTERSUND


Progredo AB
Stationsplan 1
831 33 ÖSTERSUND


Attacus Mark & Maskin
Trådv. 18
831 52 östersund


Werners Åkeri AB, Åke
Chaufförv. 1
831 48 ÖSTERSUND


Betonghåltagningar Nordborr AB
Trådv. 10
831 52 östersund


Lme Lignell Maskin Entreprenad AB
Slånbärsv. 1
831 62 ÖSTERSUND


Information om staden Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Areal: 2 727,55 hektar
Antal invånare: 44327, år 2010

Priser för entreprenad i Östersund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Östersund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Östersund och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Östersund.

Här hittar du mer information om staden Östersund.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Östersund som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.