Entreprenad och entreprenörer i Offerdal

Entreprenad i Offerdal

I staden Offerdal finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Offerdal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Offerdal.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Offerdal som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Offerdal - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Offerdal nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Offerdal

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Offerdal vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Olofsson Entreprenad AB, Mats
Ede 214
830 51 Offerdal


Ivarssons Entreprenad Och Fastighets Service,
Tulleråsen 294
830 51 Offerdal


Entreprenad Helmer Nilsson AB
Enarsvedjan 211
830 51 Offerdal


Nilsson, Sven Olov
Bångåsen 517
830 51 Offerdal


Sonnies Schaktservice
Övre Önet 250
830 51 Offerdal


Offerdalsskroten Armédemontering
Ede 179
830 51 Offerdal


Information om staden Offerdal

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Areal: 2 137 km2
Antal invånare: 2265, år 2010

Priser för entreprenad i Offerdal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Offerdal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Offerdal och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Offerdal.

Här hittar du mer information om staden Offerdal.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Offerdal som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.