Entreprenad och entreprenörer i Nälden

Entreprenad i Nälden

I staden Nälden finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Nälden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Nälden.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Nälden som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Nälden - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Nälden nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Nälden

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Nälden vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Maskin & Entreprenad Nilsson K-E
Brov. 38
835 40 Nälden


Odins Åkeri AB
Valne
835 95 Nälden


Stiftaren 12686 AB
Källstigen 7
835 40 Nälden


Vaplan Trading AB
Axel Johanssons v. 9
835 40 Nälden


Norrlands Industrilokaler AB
Ytterån 564
835 95 Nälden


Information om staden Nälden

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Areal: 128,78 hektar
Antal invånare: 873, år 2010

Priser för entreprenad i Nälden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Nälden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Nälden och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Nälden.

Här hittar du mer information om staden Nälden.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Nälden som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.