Entreprenad och entreprenörer i Hallen

Entreprenad i Hallen

I staden Hallen finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Hallen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Hallen.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Hallen som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Hallen - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Hallen nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Hallen

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Hallen vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bergsjulgranar O Entreprenad
Ågårdarna Åhn 428
830 01 Hallen


Jämtingers Entreprenad
Höge 331
830 01 Hallen


Välje Miljömåleri AB
Välje 540
830 01 Hallen


Information om staden Hallen

Hallen är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Hallens socken. I Hallen finns en del serviceinrättningar samt grundskola. Hallens kyrka med sin fristående klockstapel ligger inte långt från Storsjöns västra strand. Bydalsfjällen ligger väster om Hallen.

Areal: 45,58 hektar
Antal invånare: 203, år 2010

Priser för entreprenad i Hallen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Hallen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Hallen och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Hallen.

Här hittar du mer information om staden Hallen.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Hallen som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.