Entreprenad och entreprenörer i Kungsbacka

Entreprenad i Kungsbacka

I staden Kungsbacka finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kungsbacka som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Kungsbacka.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kungsbacka som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kungsbacka - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kungsbacka nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kungsbacka

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kungsbacka vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Viavest AB
Hantverksg. 36
434 42 KUNGSBACKA


Kungsbacka Åkeri AB
Höglandav. 5
434 95 KUNGSBACKA


Kungsbacka Mark o. Fastighetstjänst HB
Siggadalsv. 24
434 99 KUNGSBACKA


Onsalagrävaren AB
Medikamentg. 14
434 42 KUNGSBACKA


TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka


Information om staden Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Areal: 1 002,57 hektar
Antal invånare: 19 057, år 2010

Priser för entreprenad i Kungsbacka

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kungsbacka varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kungsbacka och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kungsbacka.

Här hittar du mer information om staden Kungsbacka.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kungsbacka som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Halland.