Entreprenad och entreprenörer i Slite

Entreprenad i Slite

I staden Slite finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Slite som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Slite.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Slite som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Slite - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Slite nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Slite

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Slite vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Lindkvist Gräv AB
Vallstena Hägvalds 143
624 32 Slite


Hultmans Entreprenad AB, J.
Lännav. 30
624 49 Slite


J. Hultmans Entreprenad AB
Lännav. 30
624 49 Slite


Silvéns Grävmaskiner Gothem
Gothem Västerbjärs 437
624 30 Slite


Information om staden Slite

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Areal: 250,71 hektar
Antal invånare: 1483, år 2010

Priser för entreprenad i Slite

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Slite varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Slite och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Slite.

Här hittar du mer information om staden Slite.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Slite som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Gotland.