Entreprenad och entreprenörer i Romakloster

Entreprenad i Romakloster

I staden Romakloster finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Romakloster som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Romakloster.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Romakloster som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Romakloster - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Romakloster nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Romakloster

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Romakloster vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

HEAB Hallgren Entreprenad AB, Benny Hallgren
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster


Kirmo Entreprenad AB
Halla Unsarve 806
622 52 Romakloster


Ölkroga Entreprenad
Bara Hallgårds 507
622 58 Romakloster


Kirmo Fast Track Entreprenad
Halla Unsarve 806
622 52 Romakloster


Storms Maskinservice AB
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster


Rosenqvists Maskin AB
Visbyv. 49
622 54 Romakloster


Information om staden Romakloster

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Areal: 125,63 hektar
Antal invånare: 913, år 2010

Priser för entreprenad i Romakloster

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Romakloster varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Romakloster och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Romakloster.

Här hittar du mer information om staden Romakloster.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Romakloster som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Gotland.