Entreprenad och entreprenörer i Bollnäs

Entreprenad i Bollnäs

I staden Bollnäs finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bollnäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Gävleborg som ligger i närheten av Bollnäs.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bollnäs som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bollnäs - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bollnäs nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bollnäs

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bollnäs vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Staffare AB
Myrbäcksg. 12
821 30 BOLLNÄS


Hammarström Lennart Trädgårdsanläggningar AB
Skolallén 2
821 41 BOLLNÄS


Wickbers Jordbruks o. Entreprenad AB
Röste 1165
821 94 BOLLNÄS


Svets & Gräv AB
Röste 1656
821 94 BOLLNÄS


GMT Gävleborgs Maskin & Transportcentral AB
Renslyckan 4
821 50 BOLLNÄS


Hertsjö Entreprenad AB
Hertsjö 6913
821 91 Bollnäs


S. Nilssons Lantbruk & Entreprenad
Ängsv. 1
821 30 BOLLNÄS


Koldemo Entreprenad AB
Läroverksg. 43 C
821 33 Bollnäs


Håkan Eriksson Entreprenad
Eriknäsbo 4216
821 93 Bollnäs


Edvinsson Entreprenad AB, Stefan
Söräng Ristg. 5309
821 93 Bollnäs


Information om staden Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Areal: 1 287,35 hektar
Antal invånare: 12842, år 2010

Priser för entreprenad i Bollnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bollnäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bollnäs och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bollnäs.

Här hittar du mer information om staden Bollnäs.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bollnäs som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Gävleborg.