Entreprenad och entreprenörer i Kallinge

Entreprenad i Kallinge

I staden Kallinge finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kallinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Blekinge som ligger i närheten av Kallinge.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kallinge som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kallinge - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kallinge nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kallinge

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kallinge vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Jonas Teknik & Transport AB
Ettebrov. 13
372 92 Kallinge


Inge Olofssons Gräv & Schakt
Svensjöv. 5
372 92 Kallinge


Terion Wood AB
Åvägen 10
372 51 KALLINGE


R P Entreprenad Bygg AB
Niordsdalsv. 43
372 50 Kallinge


Jile Bygg & Entreprenad AB
Skiftesv. 3
372 51 KALLINGE


Information om staden Kallinge

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Areal: 485,46 hektar
Antal invånare: 4 561, år 2010

Priser för entreprenad i Kallinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kallinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kallinge och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kallinge.

Här hittar du mer information om staden Kallinge.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kallinge som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Blekinge.