Entreprenad och entreprenörer i Hallstahammar

Entreprenad i Hallstahammar

I staden Hallstahammar finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Hallstahammar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Hallstahammar.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Hallstahammar som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Hallstahammar - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Hallstahammar nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Hallstahammar

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Hallstahammar vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

J H Spårservice AB
Cementv. 1
734 32 Hallstahammar


Misab Vakuumteknik AB
L. S. Balkong & Stålmontage AB
Fasanv. 3 B
734 34 Hallstahammar


Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar AB
Björsboda L. Björsbo 12
734 91 HALLSTAHAMMAR


Westmanlands Stubbfräsning
Hans von Kantzows v. 50
734 40 HALLSTAHAMMAR


Rdk- Service AB
Olbergav. 32 B
734 92 Hallstahammar


Amsta Förvaltning AB
Boda 5
734 92 Hallstahammar


Mark & Rivningsconsult I Mälardalen, AB
Västmannav. 2
734 36 Hallstahammar


Mälardalens Industri & Entreprenad AB
Riset 13
734 92 Hallstahammar


Kullingers Entreprenad
Hans von Kantzows v. 50
734 40 HALLSTAHAMMAR


Ahb Bygg & Entreprenad AB
Trångfors 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Information om staden Hallstahammar

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Areal: 9,67 km2
Antal invånare: 10478, år 2010

Priser för entreprenad i Hallstahammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Hallstahammar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Hallstahammar och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Hallstahammar.

Här hittar du mer information om staden Hallstahammar.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Hallstahammar som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västmanland.