Entreprenad och entreprenörer i Bälinge

Entreprenad i Bälinge

I staden Bälinge finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bälinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Bälinge.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bälinge som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bälinge - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bälinge nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bälinge

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bälinge vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Äskelunda Åkeri
Äskelunda
743 86 Bälinge


Lemos Entreprenadservice AB
Bälinge-nyvla 12
743 81 BÄLINGE


Maskinschakt i Uppsala AB
Jumkils-björnarbo 217
743 86 Bälinge


Hedman AB, P O
Tuna 33
743 86 Bälinge


Jtt Industri AB
Tuna 33
743 86 Bälinge


Östmans Entreprenad i Uppsala AB
Åkerby-söderby 312
743 86 Bälinge


Danielsson Entreprenad AB, Tommy
Jumkils-björnarbo 31
743 86 Bälinge


Henrik P Bygg & Entreprenad AB
Gysta 63
743 82 Bälinge


Dalsängsgård AB
Rörby 22
743 82 Bälinge


Bälinge Invest AB
Bälinge-tuna 25
743 86 Bälinge


Jn Gräv & Entreprenad
Isgrena 124
743 86 Bälinge


Krf Entreprenad, AB
Tuna 33
743 86 Bälinge


J Pettersson Entreprenad AB
Jumkils-dalkarlsbo 29
743 86 Bälinge


E.Karlssons Entreprenad
Äskelunda 35
743 86 Bälinge


Information om staden Bälinge

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Areal: 140,03 hektar
Antal invånare: 2437, år 2010

Priser för entreprenad i Bälinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bälinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bälinge och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bälinge.

Här hittar du mer information om staden Bälinge.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bälinge som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.