Entreprenad och entreprenörer i Oxie

Entreprenad i Oxie

I staden Oxie finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Oxie som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Oxie.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Oxie som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Oxie - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Oxie nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Oxie

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Oxie vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Axial Transport & Entreprenad AB
Glostorpsv. 2
238 41 OXIE


Dema Bygg Entreprenad AB
Kullaholmsv. 11
238 37 Oxie


Rivex Entreprenad AB
Svedalav. 129
238 41 OXIE


Ekologisk Entreprenad I Skåne AB
Flamtegelv. 57
238 39 Oxie


Oxie Maskinservice HB
Vångav. 1
238 41 OXIE


Rivningsentreprenad I Lund AB
Virkesv. 13
238 37 Oxie


Hunab AB
Oxietorpsv. 6
238 35 Oxie


Casolino AB
Företagsvägen 6
238 37 Oxie


Fb Flytt & Logistik HB
Kristinebergsv. 1 D
238 37 Oxie


Information om staden Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Areal: 429,22 hektar
Antal invånare: 11493, år 2010

Priser för entreprenad i Oxie

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Oxie varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Oxie och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Oxie.

Här hittar du mer information om staden Oxie.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Oxie som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.