Entreprenad och entreprenörer i Vuollerim

Entreprenad i Vuollerim

I staden Vuollerim finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Vuollerim som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Vuollerim.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Vuollerim som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Vuollerim - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Vuollerim nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Vuollerim

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Vuollerim vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Jens Granströms El O Entreprenad, AB
Kyrkv. 14
960 30 VUOLLERIM


Amundsson Entreprenad Åkeri AB
Ringv. 10
960 30 VUOLLERIM


Rigmor-Janne Musik
Ringv. 8
960 30 VUOLLERIM


Information om staden Vuollerim

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Areal: 201,95 hektar
Antal invånare: 732, år 2010

Priser för entreprenad i Vuollerim

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Vuollerim varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Vuollerim och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Vuollerim.

Här hittar du mer information om staden Vuollerim.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Vuollerim som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.