Entreprenad och entreprenörer i Tärendö

Entreprenad i Tärendö

I staden Tärendö finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Tärendö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Tärendö.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Tärendö som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Tärendö - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Tärendö nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Tärendö

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Tärendö vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bertil Ojas Entreprenad AB
Saittarova 82
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Entreprenad AB
Heinonen 7
980 61 TÄRENDÖ


Aldenlövs Entreprenad
Männikkö 132
980 61 TÄRENDÖ


Information om staden Tärendö

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Areal: 39 hektar
Antal invånare: 156, år 2010

Priser för entreprenad i Tärendö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Tärendö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Tärendö och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Tärendö.

Här hittar du mer information om staden Tärendö.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Tärendö som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.