Entreprenad och entreprenörer i Rockneby

Entreprenad i Rockneby

I staden Rockneby finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Rockneby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Rockneby.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Rockneby som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Rockneby - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Rockneby nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Rockneby

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Rockneby vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Skäggenäs Gräv o. Schakt
Boda 149
395 94 ROCKNEBY


Sjoå Entreprenad & Service AB
Ö. Dampeg. 17
395 93 Rockneby


Sandahls Entreprenad
Ryssbylundsv. 4
395 93 Rockneby


Adolfssons Entreprenad och Energi
Geltorps gård
380 30 ROCKNEBY


Information om staden Rockneby

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Areal: 163,33 hektar
Antal invånare: 869, år 2010

Priser för entreprenad i Rockneby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Rockneby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Rockneby och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Rockneby.

Här hittar du mer information om staden Rockneby.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Rockneby som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.