Entreprenad och entreprenörer i Bor

Entreprenad i Bor

I staden Bor finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bor som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jönköping som ligger i närheten av Bor.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bor som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bor - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bor nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bor

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bor vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Sätermarks Entreprenad AB
Gällaryd Sjöbygget
330 15 BOR


Björnkvist Entreprenad AB
Vikav. 9
330 15 BOR


Sätermarks Entreprenad
Gällaryd Sjöbygget
330 15 BOR


Värnamo Krosskonsult AB
Drömminge
330 15 BOR


Information om staden Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Areal: 157,36 hektar
Antal invånare: 1256, år 2010

Priser för entreprenad i Bor

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bor varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bor och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bor.

Här hittar du mer information om staden Bor.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bor som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jönköping.