Entreprenad och entreprenörer i Krokom

Entreprenad i Krokom

I staden Krokom finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Krokom som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Krokom.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Krokom som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Krokom - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Krokom nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Krokom

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Krokom vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

N.O. Sjöstedt Entreprenad AB
Silje 263
835 91 KROKOM


Larserud Lantbruk AB
By 1721
KROKOM


Hellbergs Entreprenad AB
Strandv. 5
835 32 Krokom


Aspåsnäsets Gräv AB
Aspåsnäset 143
835 92 Krokom


Frösö Grävmaskiner, AB
Gröns v. 56
835 31 KROKOM


Byggservice i Krokom AB
Vinkelv. 5
835 32 Krokom


Markentreprenader I Östersund AB
Forsbergs v.
835 32 Krokom


EMAB Entreprenad Maskin Arbeten i Jämtland
0640 - 122 55Birger Hellbergs Entreprenad AB
Strandv. 5
835 32 Krokom


Fristad Entreprenad
Björkvägen 3
835 31 Krokom


Information om staden Krokom

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Areal: 262,86 hektar
Antal invånare: 2277, år 2010

Priser för entreprenad i Krokom

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Krokom varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Krokom och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Krokom.

Här hittar du mer information om staden Krokom.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Krokom som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Jämtland.