Entreprenad och entreprenörer i Klintehamn

Entreprenad i Klintehamn

I staden Klintehamn finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Klintehamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Klintehamn.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Klintehamn som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Klintehamn - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Klintehamn nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Klintehamn

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Klintehamn vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Per Svensson Gräv & Markarbete
Sanda Gervalds 150
623 79 Klintehamn


Cedergrens Mekaniska Verkstad AB
Verkstadsg. 3
623 77 Klintehamn


Fröjelstugan Entreprenad AB
Klinte Valle 186
623 76 KLINTEHAMN


Ulfs Entreprenad AB
Fröjel Gannarve 176
623 55 Klintehamn


Cedergrens Mek. Verkstad AB
Verkstadsg. 3
623 77 Klintehamn


Information om staden Klintehamn

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Areal: 212,09 hektar
Antal invånare: 1363, år 2010

Priser för entreprenad i Klintehamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Klintehamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Klintehamn och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Klintehamn.

Här hittar du mer information om staden Klintehamn.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Klintehamn som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Gotland.