Entreprenad och entreprenörer i Karlshamn

Entreprenad i Karlshamn

I staden Karlshamn finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Karlshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Blekinge som ligger i närheten av Karlshamn.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Karlshamn som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Karlshamn - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Karlshamn nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Karlshamn

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Karlshamn vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

MJ:s Maskin o Entreprenad
Hunnemarav. 20
374 34 Karlshamn


ONE Nordic
Munkahusv.
374 31 KARLSHAMN


Ohlssons AB
0454 - 30 66 90F & J Förvaltning AB
MUNKAHUS INDUSTRIOMRÅDE
374 31 KARLSHAMN


Duehill AB
Koppargränden 1
374 31 KARLSHAMN


Information om staden Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Areal: 1 347,72 hektar
Antal invånare: 19075, år 2010

Priser för entreprenad i Karlshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Karlshamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Karlshamn och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Karlshamn.

Här hittar du mer information om staden Karlshamn.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Karlshamn som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Blekinge.