Entreprenad och entreprenörer i Skärhamn

Entreprenad i Skärhamn

I staden Skärhamn finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Skärhamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Skärhamn.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Skärhamn som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Skärhamn - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Skärhamn nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Skärhamn

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Skärhamn vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Sunna Schakt AB
Märkesten 27
471 95 SKÄRHAMN


Pw Stall & Entreprenad HB
Kurlandav. 130
471 95 SKÄRHAMN


Nordvikstrands Åkeri
Lunnev. 1
471 32 Skärhamn


Bofu Entreprenad AB
Rönnv. 4
471 31 SKÄRHAMN


Kroksdals Entreprenad AB
Krokv. 18
471 33 SKÄRHAMN


Torbjörn Karlssons Entreprenad AB
Kebenev. 351
471 95 SKÄRHAMN


Styckens Maskinentreprenad AB
Hamng. 39
471 32 Skärhamn


Information om staden Skärhamn

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Areal: 246,49 hektar
Antal invånare: 3193, år 2010

Priser för entreprenad i Skärhamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Skärhamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Skärhamn och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Skärhamn.

Här hittar du mer information om staden Skärhamn.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Skärhamn som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.