Entreprenad och entreprenörer i Lysekil

Entreprenad i Lysekil

I staden Lysekil finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Lysekil som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Lysekil.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Lysekil som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Lysekil - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Lysekil nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Lysekil

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Lysekil vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Västtransport AB
Industriv. 6
453 38 Lysekil


Amitus I Lysekil AB
070 - 422 54 74M.K Teknik AB
Valbog. 16
453 35 LYSEKIL


Niklassons Grävmaskiner, Arne AB
Brandseröd 154
453 91 LYSEKIL


Horsö Bygg & Entreprenad AB
Kyrkeby Furudalen 120
453 92 Lysekil


Glemminge Entreprenad AB
Gullmarsg. 2
453 30 Lysekil


Terence Karlsson Entreprenad AB
V. Tornv. 18
453 38 Lysekil


Information om staden Lysekil

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Areal: 375,43 hektar
Antal invånare: 7628, år 2010

Priser för entreprenad i Lysekil

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Lysekil varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Lysekil och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Lysekil.

Här hittar du mer information om staden Lysekil.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Lysekil som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.