Entreprenad och entreprenörer i Lerum

Entreprenad i Lerum

I staden Lerum finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Lerum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Lerum.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Lerum som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Lerum - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Lerum nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Lerum

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Lerum vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Flodén Byggnads AB
Göteborgsv. 23
443 30 LERUM


RD Möbel & Inredningssnickeri AB
Bergsslingan 109
443 36 LERUM


Gerons Maskin & Riv AB
Hagakullen 8
443 34 LERUM


Lerums Entreprenad AB
N. Häcksjöbäcksv. 23
443 32 LERUM


Riv & Sanering i V. Götaland AB
Kullgårdsv. 101
443 35 Lerum


Information om staden Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Areal: 1 426,87 hektar
Antal invånare: 16855, år 2010

Priser för entreprenad i Lerum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Lerum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Lerum och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Lerum.

Här hittar du mer information om staden Lerum.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Lerum som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.