Entreprenad och entreprenörer i Länghem

Entreprenad i Länghem

I staden Länghem finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Länghem som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Länghem.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Länghem som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Länghem - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Länghem nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Länghem

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Länghem vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Maskinring Sjuhärad Ek.för.
033 - 12 51 00Hushållningssällskapet Sjuhärad
Rådde Gård 1
514 52 LÄNGHEM


Westbergs Entreprenad Och Försäljning I Länghem AB
Kanelv. 7
514 44 Länghem


Glansberg Maskin & Entreprenad, AB
Boråsv. 24
514 44 Länghem


Information om staden Länghem

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Areal: 102,97 hektar
Antal invånare: 989, år 2010

Priser för entreprenad i Länghem

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Länghem varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Länghem och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Länghem.

Här hittar du mer information om staden Länghem.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Länghem som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.