Entreprenad och entreprenörer i Kinna

Entreprenad i Kinna

I staden Kinna finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kinna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kinna.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kinna som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kinna - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kinna nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kinna

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kinna vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Montage & Maskinteknik I Kinna AB
Ljunglidsv. 2
511 56 KINNA


S A Gräv AB
Ehns g. 6
511 56 KINNA


Lysmasken Energi & Mätteknik i Kinna AB
Velingstorpsv. 38
511 56 KINNA


Toveks Skogsmaskiner AB
Fritslav. 6
511 57 Kinna


A.T.A. Entreprenad AB
072 - 203 22 44Stommens Entreprenad HB
Stommens gård
511 57 Kinna


Br Sandhs Entreprenad AB
Ehns g. 6
511 56 KINNA


Tilldahlen Entreprenad AB
Gullbergsv. 64
511 41 KINNA


Information om staden Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Areal: 1 423,97 hektar
Antal invånare: 14776, år 2010

Priser för entreprenad i Kinna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kinna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kinna och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kinna.

Här hittar du mer information om staden Kinna.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kinna som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.