Entreprenad och entreprenörer i Kållekärr

Entreprenad i Kållekärr

I staden Kållekärr finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kållekärr som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kållekärr.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kållekärr som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kållekärr - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kållekärr nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kållekärr

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kållekärr vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Haketorps Svets & Service
Haketorp 302
471 93 Kållekärr


Nordgårdgruppen AB
Röra Nordgårdsv. 136
471 93 Kållekärr


Bengzon & Son I Vallhamn AB
Vallhamn industriväg 210
471 93 Kållekärr


Egons Entreprenad
Röra Nordgårdsv. 141
471 93 Kållekärr


L.Sällströms Entreprenad AB
Kärrslätt 53
471 93 Kållekärr


Jdk Entreprenad
Kållekärr 19
471 93 Kållekärr


Spjärr Gård & Entreprenad AB
Spjärr 12
471 93 Kållekärr


Mrk Entreprenad AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr


Information om staden Kållekärr

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Areal: 53,86 hektar
Antal invånare: 560, år 2010

Priser för entreprenad i Kållekärr

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kållekärr varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kållekärr och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kållekärr.

Här hittar du mer information om staden Kållekärr.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kållekärr som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.