Entreprenad och entreprenörer i Harestad

Entreprenad i Harestad

I staden Harestad finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Harestad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Harestad.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Harestad som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Harestad - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Harestad nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Harestad

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Harestad vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Mikael Gillholms Maskintjänst AB
Toreby 140
442 74 HARESTAD


Fredrik StålcronaS Entreprenad Och Skogstjänst
Toreby Mosse 600
442 74 HARESTAD


Jcn Gård och Entreprenad AB
Korseberget 280
442 74 HARESTAD


Anders Ingvar Johansson
Flateby 190
442 74 HARESTAD


Jcn Gård Och Entreprenad
Korseberget 240
442 74 HARESTAD


Mikael Niklasson Entreprenad AB
Hammar 375
442 74 HARESTAD


Information om staden Harestad

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Areal: 21 km2
Antal invånare: 951, år 2000

Priser för entreprenad i Harestad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Harestad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Harestad och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Harestad.

Här hittar du mer information om staden Harestad.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Harestad som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.