Entreprenad och entreprenörer i Hålta

Entreprenad i Hålta

I staden Hålta finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Hålta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Hålta.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Hålta som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Hålta - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Hålta nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Hålta

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Hålta vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Hålta Maskin AB
Över-restad 120
442 95 HÅLTA


Jonas Andersson Bygg & Entreprenad I Kungälv AB
Lilla Risby
442 95 HÅLTA


Hålta Entreprenad AB
St. Risby 510
442 95 HÅLTA


Ericson Entreprenad i Aröd
Vävra 170
442 95 HÅLTA


Sht Entreprenad Väst AB
Granneby 210
442 95 HÅLTA


Anders Karlsson Entreprenad och Service
Veneröd 650
442 95 HÅLTA


Jonas Anderssons Bygg och Entreprenad
L. Risby 190
442 95 HÅLTA


Lernbring, Lars
Vävra 470
442 95 HÅLTA


Information om staden Hålta

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Areal: 29 km2
Antal invånare: 983, år 2000

Priser för entreprenad i Hålta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Hålta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Hålta och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Hålta.

Här hittar du mer information om staden Hålta.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Hålta som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.