Entreprenad och entreprenörer i Borås

Entreprenad i Borås

I staden Borås finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Borås som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Borås.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Borås som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Borås - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Borås nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Borås

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Borås vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Stig Gustavsson Maskin AB
Industrig. 20
504 62 BORÅS


Svenska dmixab AB
Katrinebergsg. 23
504 39 BORÅS


57:ans Rörservice AB
Katrinebergsg. 28
504 39 BORÅS


Kungälvs Rörläggeri AB
Landalag. 2
504 68 BORÅS


Farmartjänst Borås
Rosendalsg. 22
504 52 Borås


Thims Alltjänst & Handel KB
Moldeg. 2 C
504 32 Borås


Information om staden Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Areal: 3 139,65 hektar
Antal invånare: 66273, år 2010

Priser för entreprenad i Borås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Borås varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Borås och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Borås.

Här hittar du mer information om staden Borås.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Borås som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.