Entreprenad och entreprenörer i Salbohed

Entreprenad i Salbohed

I staden Salbohed finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Salbohed som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Salbohed.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Salbohed som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Salbohed - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Salbohed nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Salbohed

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Salbohed vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Håckes Plåt Och Entreprenad
Hassmyra 175
733 63 Salbohed


Information om staden Salbohed

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Areal: 75,39 hektar
Antal invånare: 259, år 2010

Priser för entreprenad i Salbohed

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Salbohed varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Salbohed och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Salbohed.

Här hittar du mer information om staden Salbohed.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Salbohed som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västmanland.