Entreprenad och entreprenörer i Timrå

Entreprenad i Timrå

I staden Timrå finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Timrå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Timrå.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Timrå som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Timrå - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Timrå nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Timrå

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Timrå vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Staffare AB
Kungsv. 2
861 35 TIMRÅ


Fernströms, AB Peter
Kläppgränd 3
861 91 TIMRÅ


Pg Marketing & Trading AB
Vävlandsv. 5
861 34 Timrå


Engbergs Transportsystem AB
Plåtslagarv. 13
861 36 Timrå


Pon Equipment AB
Plåtslagarv. 13
861 36 Timrå


Nordins Traktorer & Svets AB
Kabelv. 6
861 36 Timrå


Wifsta Entreprenad AB
Vitög. 6
861 35 TIMRÅ


Timrå Bilservice & Entreprenad AB
Plåtslagarv. 19
861 36 Timrå


BEKAB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Ops Entreprenad HB
Fågelv. 16
861 34 Timrå


Norrlands Entreprenad & Allservice, AB
Terminalv. 13
861 36 Timrå


Information om staden Timrå

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Areal: 1 202,53 hektar
Antal invånare: 10443, år 2010

Priser för entreprenad i Timrå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Timrå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Timrå och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Timrå.

Här hittar du mer information om staden Timrå.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Timrå som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.