Entreprenad och entreprenörer i Sundsvall

Entreprenad i Sundsvall

I staden Sundsvall finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Sundsvall som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Sundsvall.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Sundsvall som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Sundsvall - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Sundsvall nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Sundsvall

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Sundsvall vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Selångers Lastmaskiner AB
Ringbomsv. 16
855 90 SUNDSVALL


Trädgård o. Anläggning i Sundsvall AB
Värnamov. 1
857 32 SUNDSVALL


Nilsson Nils AB
060 - 56 65 39Norrlandspojkarna Entreprenad AB
Tvåspannsv. 6
857 52 SUNDSVALL


Anders Larsson Maskintjänst
Påläng 120
855 90 SUNDSVALL


Rolf Antonsson Entreprenad AB
Storg. 58 B
852 30 Sundsvall


ONE Nordic
Tegelv. 22
853 50 SUNDSVALL


Peab
Thuleg. 16 A
852 32 Sundsvall


Markbyggarna i Sundsvall AB
Alv. 4
854 63 Sundsvall


Betonghåltagningar Nordborr AB
Verkstadsg. 2
856 33 SUNDSVALL


Åkerlund Va-Planering AB
Norra v. 34
856 50 Sundsvall


Information om staden Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Areal: 2 746,20 hektar
Antal invånare: 50712, år 2010

Priser för entreprenad i Sundsvall

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Sundsvall varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Sundsvall och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Sundsvall.

Här hittar du mer information om staden Sundsvall.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Sundsvall som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.