Entreprenad och entreprenörer i Överhörnäs

Entreprenad i Överhörnäs

I staden Överhörnäs finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Överhörnäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Överhörnäs.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Överhörnäs som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Överhörnäs - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Överhörnäs nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Överhörnäs

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Överhörnäs vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Jonsson & Söner AB,P J
Krossv. 14
894 41 ÖVERHÖRNÄS


PMB entreprenad AB
Haffsta 235
894 93 överhörnäs


X-Maskiner i Örnsköldsvik
Gärdal 145
894 93 överhörnäs


Peter M Bergström Entreprenad AB
Haffsta 235
894 93 överhörnäs


Information om staden Överhörnäs

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Areal: 238,74 hektar
Antal invånare: 603, år 2010

Priser för entreprenad i Överhörnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Överhörnäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Överhörnäs och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Överhörnäs.

Här hittar du mer information om staden Överhörnäs.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Överhörnäs som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.