Entreprenad och entreprenörer i Njurunda

Entreprenad i Njurunda

I staden Njurunda finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Njurunda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Njurunda.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Njurunda som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Njurunda - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Njurunda nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Njurunda

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Njurunda vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Wedins Skog AB
Skrängstabodarna 190
862 96 Njurunda


Sundsvall Invest AB
Ovansjö 151
862 96 Njurunda


Mix Resurs AB
Taj 108
862 96 Njurunda


K I Bygg & Maskin KB
Myre 113
862 95 NJURUNDA


HB Jd Entreprenad
Linv. 4
862 41 Njurunda


Stridsberg Entreprenad AB
Kopparv. 21
862 40 NJURUNDA


Information om staden Njurunda

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Areal: 337 km2
Antal invånare: 13471, år 2000

Priser för entreprenad i Njurunda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Njurunda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Njurunda och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Njurunda.

Här hittar du mer information om staden Njurunda.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Njurunda som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.