Entreprenad och entreprenörer i Långsele

Entreprenad i Långsele

I staden Långsele finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Långsele som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Långsele.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Långsele som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Långsele - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Långsele nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Långsele

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Långsele vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Åkeri AB Bert Lindström
Österforse 147
882 91 Långsele


Rekond Center I Sollefteå AB
Strömv. 44
882 50 LÅNGSELE


Hammarströms Entreprenad AB
Solviksv. 6
882 40 Långsele


Långsele Trafikövningsplats, AB
Näs 258
882 91 Långsele


Lundmarks Mekaniska O Entreprenad
Örbäck 213
882 91 Långsele


Hans-Erik Karlssons Entreprenad
Hamreberget 512
882 91 Långsele


Information om staden Långsele

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Areal: 244,91 hektar
Antal invånare: 1584, år 2010

Priser för entreprenad i Långsele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Långsele varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Långsele och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Långsele.

Här hittar du mer information om staden Långsele.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Långsele som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.