Entreprenad och entreprenörer i Härnösand

Entreprenad i Härnösand

I staden Härnösand finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Härnösand som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Härnösand.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Härnösand som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Härnösand - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Härnösand nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Härnösand

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Härnösand vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Härnösands Schakt & Trädgårdsanläggningar AB
Varvsallén 13
871 45 HÄRNÖSAND


Thomas Högberg Åkeri AB
Hälletorp 136
871 42 Härnösand


S R P Åkeri I Härnösand AB
Fiskareg. 11
871 33 Härnösand


Vileum AB
Näs 257
871 93 Härnösand


Mikael Sjödin Entreprenad
Bergsg. 9
871 30 HÄRNÖSAND


Mindor AB
Dala 152
871 93 Härnösand


Ramström Transmission AB
Järnvägsg. 2
871 45 HÄRNÖSAND


Sa Rivningsentreprenad AB
Villav. 21
871 62 Härnösand


Sa Recycling, AB
Villav. 21
871 62 Härnösand


Delvator AB
Smedjev. 6
871 54 HÄRNÖSAND


Jonsson Mats Traktorgräv AB
Maratong. 46
871 51 Härnösand


Härnösands Entreprenad & Transport AB
Verkstadsv. 17
871 54 HÄRNÖSAND


Ktg Entreprenad, AB
Boda 219
871 92 HÄRNÖSAND


Sjögrens Entreprenad, AB
Bergsg. 5
871 30 HÄRNÖSAND


Information om staden Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Areal: 1 089,42 hektar
Antal invånare: 17556, år 2010

Priser för entreprenad i Härnösand

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Härnösand varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Härnösand och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Härnösand.

Här hittar du mer information om staden Härnösand.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Härnösand som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.