Entreprenad och entreprenörer i Docksta

Entreprenad i Docksta

I staden Docksta finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Docksta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Docksta.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Docksta som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Docksta - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Docksta nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Docksta

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Docksta vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Docksta Såg o. Hyvleri
Överdal 133
870 33 Docksta


Information om staden Docksta

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Areal: 79,50 hektar
Antal invånare: 378, år 2010

Priser för entreprenad i Docksta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Docksta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Docksta och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Docksta.

Här hittar du mer information om staden Docksta.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Docksta som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.