Entreprenad och entreprenörer i Bollstabruk

Entreprenad i Bollstabruk

I staden Bollstabruk finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bollstabruk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bollstabruk.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bollstabruk som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bollstabruk - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bollstabruk nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bollstabruk

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bollstabruk vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

KN Schakt
Tunsjöv. 41
873 40 BOLLSTABRUK


Rundviks Entreprenad AB
Bruksv. 15
873 30 Bollstabruk


Bde Bröderna Dahlbergs Entreprenad
Ärsta 331
873 92 Bollstabruk


Information om staden Bollstabruk

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Areal: 443,67 hektar
Antal invånare: 1871, år 2010

Priser för entreprenad i Bollstabruk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bollstabruk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bollstabruk och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bollstabruk.

Här hittar du mer information om staden Bollstabruk.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bollstabruk som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.