Entreprenad och entreprenörer i Bispgården

Entreprenad i Bispgården

I staden Bispgården finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bispgården som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bispgården.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bispgården som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bispgården - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bispgården nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bispgården

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bispgården vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Mellberg Krister Maskin AB
Amperev. 3
840 73 Bispgården


Information om staden Bispgården

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Areal: 289,67 hektar
Antal invånare: 797, år 2010

Priser för entreprenad i Bispgården

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bispgården varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bispgården och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bispgården.

Här hittar du mer information om staden Bispgården.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bispgården som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.