Entreprenad och entreprenörer i Vilhelmina

Entreprenad i Vilhelmina

I staden Vilhelmina finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Vilhelmina som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Vilhelmina.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Vilhelmina som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Vilhelmina - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Vilhelmina nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Vilhelmina

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Vilhelmina vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Ahlqvist Entreprenad AB, Ove
Lövkullen 2
912 99 VILHELMINA


Vilhelmina Schakt & Transport AB
Ekorrv. 2
912 32 Vilhelmina


Traktor- & Maskinsupport i Vilhelmina AB
Postg. 4
912 32 Vilhelmina


Åslunds Åkeri, Traktor och Gräv AB
Ekorrv. 6
912 32 Vilhelmina


Universal Lappland AB
Terminalg. 11
912 32 Vilhelmina


Hotmek AB
Granv. 14
912 32 Vilhelmina


Ggb, Gruv-Grus-Berg Mekaniska Verkstad
Terminalg. 11
912 32 Vilhelmina


SGT Grävtjänst AB
Siksjönäs 59
912 92 Vilhelmina


Lundqvist Skog, Jakt och Entreprenad HB
Mellanås 4
912 91 VILHELMINA


Mio Entreprenad AB
Volgsjöv. 31
912 32 Vilhelmina


Information om staden Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Areal: 354,13 hektar
Antal invånare: 3657, år 2010

Priser för entreprenad i Vilhelmina

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Vilhelmina varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Vilhelmina och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Vilhelmina.

Här hittar du mer information om staden Vilhelmina.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Vilhelmina som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.