Entreprenad och entreprenörer i Ursviken

Entreprenad i Ursviken

I staden Ursviken finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Ursviken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Ursviken.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Ursviken som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Ursviken - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Ursviken nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Ursviken

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Ursviken vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Berglunds Last & Planering AB
Lidg. 4
932 36 Ursviken


Skellefteå Allservice, HB
Alderholmsv. 10
932 35 URSVIKEN


Mobila Arborr
Agng. 9
932 35 URSVIKEN


L L Maskintjänst AB
S. Sillskatan 530
932 35 URSVIKEN


Östensson Hans AB
Alderholmsv. 7
932 35 URSVIKEN


Noréns Betonghåltagning & Allservice
Brödrahemsg. 42
932 36 Ursviken


Bröderna Lundström Mek och Entreprenad AB
Skelleftehamnsv. 173
932 35 URSVIKEN


Information om staden Ursviken

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Areal: 371,51 hektar
Antal invånare: 3977, år 2010

Priser för entreprenad i Ursviken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Ursviken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Ursviken och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Ursviken.

Här hittar du mer information om staden Ursviken.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Ursviken som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.